Verta, taas

Eilen aamulla kun olin vessassa paperiin tuli pyyhkiessä hieman ruskeita veren rääppeitä ja sitten sellaista hennon punertavaa, juuri ja juuri erotettavissa olevaa väriä. Noh, kuukautiset kenties? Laitoin siteen. Ja sitten koko loppu päivänä, ei mitään. Ei verta, ei kipua. Itse asiassa unohdin koko aamuisen ja vasta vessassa käydessä nähdessäni putipuhtaan siteen muistin, että aa, tosiaan, aamulla taisi olla jotain. Se tuntui jo niin kaukauselta asialta, että mietin oliko se unta.

Tänään tässä aamulla tuli taas pyyhkiessä hieman jotain. Ei paljoa, mutta selkeästi pinkkiä. Kuukautiset kenties? Vähän hidas aloitus... mutta muuten päivien mukaan se voisi olla.

Mutta hitto tätä sekoilua. Voisiko tämä kroppa pikkuhiljaa päästä takaisin normirytmiin? Odotan hetken, ettei verta vuotavana tarvitse mennä tutkimuksiin, mutta sen jälkeen soitan kyllä heti yksityiselle ja menen tutkittavaksi. Eihän siellä välttämättä ole mitään, mutta saisi sitten edes sen mielenrauhan, ettei tarvitse miettiä onko siellä joku hyvänlaatuinen kasvain tai raskausmateriaalia aiemmista keskenmenoista.