Neuvolakäynti lääkärillä vko 18

Tänään oli taas neuvolakäynti. Viimeksi oltiin ihan vaan hoitajan juttusilla, tänään lääkärin. Aikalailla samoilla mentiin kuin viimeksikin: kuunneltiin sydänäänet, juteltiin ja siinäpä se. Sydänäänet löytyivät taas tosi nopeasti ja helposti, ja hyvältä kuulostivat. Ei mitään omituista. Kohtu kasvanut normaalisti, painokin noussut ihan mukavasti. Kaikki hyvin siis.

Pahoinvointi on pysynyt aisoissa kuten tähänkin asti, kun vaan noudattaa kellontarkkaa ruokailurytmiä. Vähän on ollut väsymystä ja semmoista heikotusta, kun aamulla nousee portaat. Aloin syödä rautalisää tuon multivitamiinin lisäksi ja se on tuntunut auttavan. Lääkäri sanoi, että se on ihan ok ja voi tosiaan ottaa sitä rautalisää vaikka joka toinen päivä. Se rauta kun tuppaa laittamaan mahan sekaisin. Hyvä tietää, etten oo siinä tehnyt mitään väärää ja voin siis jatkossakin sitä rautaa napsia.

Ostin sellaisen kirjan, jossa on vauvanlelu virkkausohjeita. Aloin tekeen sen mukaan lohikäärmehelistintä. Se onkin jo aika pitkällä. Ostin myös ristipistotyön, johon voi kirjailla lapsen syntymäajan, -painon ja -pituuden. Siihen keskelle tulee ristipistoin sellainen soma vauvakuva. Koska en tiedä vielä sukupuolta, ostin vaaleansinisen version, koska se tuntui sukupuolineutraalimmalta kuin pinkki. Ja tuota pinkkiä lankaa näyttää olevan sen verran, että jos tulee tyttö, niin eiköhän nimen saa kirjailtua pinkilläkin, jos haluaa.

Kauhea myrsky ulkona! Meinasi lentää sen mukana, kun tuolla ulkona paarustettiin. Seuraavana joulukuun alussa ultra. Sitä odottellessa!