Rakenneultra vko 21

Tänään oli rakenneultra. Jännitin tätä hieman etukäteen. Pelkäsin, että jos sieltä kumminkin löytyy jotain poikkeamia sydämestä tai jostain. Mutta kaikki näytti olevan hyvin.

Meillä oli aivan ihana ultralääkäri. Hän ensin kävi läpi vauvan päästä varpaisiin ja samalla selosti koko ajan, mitä nyt tutkitaan ja miltä sydämen kuuluu näyttää ja niin edelleen. Oli ihanaa, ettei tarvinnut katsella vain ruutua hiljaisuuden vallassa monta kiduttavaa sekuntia ja miettiä itsekseen, että mitä nyt tapahtuu. Sai saman tien kuulla, että kaikki näytti ihan hyvältä. Lopuksi tämä lääkäri sitten katsoi kaikki samat jutut vielä uudelleen hiljaisuudessa läpi, että varmasti ei jäänyt mitään huomaamatta.

Hän myös osasi antaa aikaa pelkästään vauvan katselullekin ja kuvien ottamiselle. Aivan ihanaa! Vähän aikaa sai vain ihastella, miten vauva laittoi koko ajan kättä naaman eteen. Hän tosiaan tykkää heilutella käsiään. Oli jopa vähän hankaluuksia saada nättiä profiilikuvaa hänestä, kun käsi oli jatkuvasti menossa siihen suun eteen. Ei ihme, että tuntuu jo liikettä; niin kovasti ne raajat siellä heilui koko ajan.

Niin ja se sukupuoli! Tyttöä se lääkäri lähtisi veikkaamaan. Olin jotenkin tähän asti varautunut siihen, että jos tulee poika ja miettinyt pojan nimiä ja kaikkea tällaista. Mutta toisaalta nyt voi ostaa persikanvärisen frillabodyn tai niitä ruusukuvioisia bodyja, mitä myös katselin... Joo, en ole yhtään harmissani. Mutta tosiaan sukupuolta tärkeämpää oli vain saada kuulla, että kaikki on hyvin.

Tästä eteenpäin onkin sitten helppoa. Ei tarvitse muuta kuin olla ja odotella ja antaa masun kasvaa.