Vko 32 neuvola ja väsymys

Tällä viikolla oli maanantaina neuvola. Käynti kesti sellaisen noin vartin. Eipä ollut kauheasti mitään mistä puhua, koska sokeriarvot ovat pysyneet ihan hyvällä tasolla. Mitään ylityksiä ei ole ollut nyt jo useampaan päivään, ei edes niissä paastoarvoissa.

Huomaan että alan olla jo vähän väsynyt tähän. Ja kun sanon väsynyt tarkoitan tietynlaista kyllästymistä. Kypsymistä. Alan olla kypsä tähän raskauteen. Olen todellakin kypsä tähän raskausdiabetekseen. Olen kypsä töihin (lasken päiviä äitiyslomaan, nyt niitä on 6 kpl). Haluaisin jo päästä seuraavaan vaiheeseen.

Raskausdiabeteskin oli alkuun sellainen hauska, uusi projekti, vaikkakin ehkä vähän ärsyttävä ja harmittava. Mutta se oli jotain tekemistä tähän loppuun. Nyt sekin alkaa menettää hohtoaan, kun arvot ovat pysyneet rajojen sisällä, enkä ole oikeastaan tehnyt asian hyväksi mitään. Olen vain syönyt aika pitkälti sitä samaa mitä normaalistikin söisin ja tökkinyt itseäni neulalla. En ole päässyt kokeilemaan mitään villejä uusia kasvisruokareseptejä tai pyörittelemään taateli-kookospalleroita. Tylsää.

Yhtenä aamuna unohdin ottaa verinäytteen aamupalan jälkeen. Huomaa että kiinnostus tähän hommaan alkaa lopahtaa.

Noh. Enää kuusi päivää töitä ja sitten äitiysloma alkaa. Katsotaan jos silloin arki alkaisi muuttua. Tai sitten jään sohvalle makaamaan. Sen näkee sitten.