Verta! Kuukautiset? Keskenmeno? Kuka tietää!

Yöllä alkoi tulla verta. Ja oikein kovasti. Tällä kertaa lakanat onneksi säästyivät.

Eilen aamulla tuli vessassa pyyhkiessä hieman pinkkiä verta paperiin. Pikkuhousuihin ei tullut mitään. Laskin päivät ja totesin, että se voi olla kuukautiset ja laitoin siteen. Koko päivänä ei ollut kipuja, ei verta, ei mitään. Ok, eli ei siis vieläkään mitään toivoakaan siitä, että asiat kulkisivat tuttuja, totuttuja ja turvallisia latuja. Ei, tämä latu vie sysisynkkään korpimetsään.

Ja sitten tosiaan yöllä se taas alkoi. Verenvuoto on tässä aamupäivänkin ollut sellaista kohtuu voimallista ja kipuja oli sen verran, että yhden buranan jouduin ottamaan. Ei kuukautiset nyt yleensä näin voimallisesti ala. Puolisoni huolestui niin kovin, että päätimme jäädä kotiin ja skipata sukuloinnit, mihin meidät oli kutsuttu. Laskimme että matkoihin olisi mennyt yli tunti per suunta ja siihen olisi kuulunut paljon seisoskelua ja kävelyä bussipysäkeillä. Ei kamalan houkuttelevaa, kun toinen vuotaa verta kuin pistetty sika ja on aivan yhtä tuskissaankin.

Ja siihen samaan syssyyn hän sanoi: "Seuraavalla kerralla käytetään kondomia." Pakko myöntää, että ehkä nyt yhden kuun voisi pitää taukoa. Nämä sarjakeskenmenot alkaa jo vähän väsyttää...