Ei tainnut olla kuukautiset

Luulin tosiaan, että 28.11.2019 alkanut vuoto oli kuukautiset. Okei joo, ne alkoivat kumman nopeasti keskenmenon jälkeen ja olivat omituiset, mutta toisaalta ajattelin, että ehkä kropallani menee hetki palautua ja siksi on ihan ymmärrettävää, jos ensimmäiset kuukautiset ovat jollakin tapaa poikkeavat. En muista miten viime kerralla ensimmäiset kuukautiset menivät keskenmenon jälkeen... Koska en muista mitään erikoista, niin varmaan ne olivat ihan normaalit. Nämä olivat kumman runsaat. Ne alkoivat äkisti ja loppuivat aivan yhtä nopeasti. Verta tuli sellainen n. viisi päivää, joka on ihan normaalia minulle.

Noh. Itsenäisyyspäivänä selvisi, että eivät tainneet olla kuukautiset... Olimme sukuloimassa juhlapäivän kunniaksi, istun sohvalla ja kaikki on ihan ok. Ihan normaalia, ei kipuja, ei mitään. Yhtäkkiä tunnen, että jotain valahtaa pikkuhousuihin. Pahinta peläten ryntään vessaan ja vertahan se oli... Pikkuhousut veressä, sukkahousut veressä... Tunnen että vessanpönttöön tipahtaa muutama "sattuma". Raskausmateriaalihan se siellä poistuu.

Joo. Meni viikonloppusuunnitelmat vähän uusiksi siinä. Mutta kumman kivutonta se oli. Ennen hulahdusta ei ollut kipua, hulahduksen jälkeenkin vain sellaista pientä kuukatiskipu-tyyppistä jomotusta, joka meni ihan vaan lämpötyynyn avulla. Särkylääkettä ei tarvinnut ottaa. Ja verenvuoto tyrehtyi aika nopeasti, vain parissa päivässä.

Toivotaan, että tämä oli nyt tässä. Ei lisää ylläreitä, pliis...