Okei, niinku mitä ihmettä nyt?

Eilen alkoi kuukautiset. Okei, ne alkoivat ehkä vähän äkisti ja verta tuli heti alussa paljon, kun yleensä kuukautiset alkavat pikkuhiljaa, mutta päivien puolesta oli ihan uskottavaa, että kuukautiset voisi alkaa. Joten ajattelin, että ehkä kaikki on ihan ok ja toivoin normaaleja, yllätyksettömiä kuukautisia. Sellaiset leppoiset ja mukavat, ei mitään hassua. Annetaan kropan toipua ja päästä takaisin normaaliin päivärytmiin.

Noh. Yöllä heräsin siihen (joo, ilmeisesti siihen voi herätä!), että nyt valahti. Juoksen vessaan ja kyllä; vertahan sieltä tuli oikein voimalla. Pikkuhousuihin ja lakanoihin jäi tahrat.

Eli siis oliko kyse nyt jostakin muusta? Kolmas keskenmeno? Tuulimuna? Kuka tietää. Mutta mitä minulla on kokemuksia kuukautisista ja keskenmenoista, olen 95 %:sen varma, että tämä oli nyt keskenmeno. Jätetään se viiden prosentin marginaali, jos kroppani on vain jo ihan sekaisin tästä kaikesta ja sen takia kuukautisetkin ovat kamalan dramaattiset.

Mikä puhuu keskenmenon puolesta niin se, että verta tuli yhtäkkiä hulahtaen. Seassa oli pieniä sattumia. Hulahdusta ennen oli kipuja, mutta välittömästi sen jälkeen kipu laantuu. Verenvuoto alkoi lievempänä ja äkisti ja siihen liittyi alavatsan kipua. Keskenmeno myös tapahtui alkuraskaudessa, mikä on tyypillistä tuulimunille (nämä aiemmat vko 12 asti kestävät tuulimunani eivät ole tyypillisiä).

Hyvä puoli tässä on se, että ilmeisesti kohtuni sai sen laatimani muistion tehokkuuden lisäämisestä. Arvostan.