Äitiyspakkaus saapui!

Äitiyspakkaus saapui tuossa viimeviikolla loppuviikosta, joten viikonloppu meni tavaroiden hypistelyssä, ja vaatteiden pesemisessä ja silittämisessä. Yllätyin kyllä tuosta tavaran määrästä! Laatikko oli ääriään myöten täynnä tavaraa. Bodyja ja muita vaatteita osasin odottaakin. Yllättävää oli se, että mukana oli myös vilttiä ja lämpöpussia. Todella kattava tuo Kelan äitiyspakkaus, en voi muuta kuin suositella sen ottamista. Vaatteet olivat myös mielestäni oikein nättejä. Paljon vaaleita, kivoja värejä ja kuoseja. Sopivat hyvin sekä tytölle että pojalle.

Puolisossakin alkoi jo huomata sisäisen isän heräävän. Kun olin laittamassa punaisilla ketuilla koristeltua vauvan pientä pussilakanaa pesukoneeseen, hän oli kovin huolestunut muuttuisiko lakana pinkiksi punaisten pyykkien joukossa. Hän meinasi jo, että pussilakana pitäisi pestä ihan erikseen tai peräti käsin. En ole kyllä koskaan kuullut hänen olevan yhtä huolissaan jostain pyykin pesemisestä. Suloista. <3

Tällä viikolla on vielä tiedossa sokerirasitustesti. Yääh, en kyllä odota tuota innoissani. Toivottavasti selviän tuosta koetuksesta oksentamatta.